MaastrichtNieuwsbord.nl
  1. Hélène Hendriks en Caroline van der Plas zijn groot fan van Rieu: `Sinds mijn coming-out hoor ik het van iedereen`

Hélène Hendriks en Caroline van der Plas zijn groot fan van Rieu: `Sinds mijn coming-out hoor ik het van iedereen`

Maastricht - Het zou een leuke quizvraag kunnen zijn. Van welke Limburgse artiest is zowel Caroline van der Plas als Hélène Hendriks groot fan? Het antwoord is in Maastricht te vinden en speelt viool. Want de twee vrouwen delen hun liefde voor André Rieu. Sinds mijn coming-out...

Lees het volledige artikel bij De Limburger.

Deel dit artikel

WhatsApp
Facebook
Twitter

Auteur

Redactie maastrichtnieuwsbord.nl
Redactie maastrichtnieuwsbord.nl

Nieuws door De Limburger. Lees het volledige artikel op hun website.

Gerelateerde berichten